Valmennusehdot

Yleistä

Tämän sivun alalaidassa on tennisvalmennus- ja kilpavalmennussopimukset. Tällä sivulla esitellään tennisvalmennussopimus. Huomaathan että kilpavalmennussopimus on laajempi kokonaisuus. 

Jokainen ilmoittautunut tarkastaa harjoitusaikansa sivuilta www.kots.fi
Valmennettavalla tulee olla sähköpostiosoite. Alle 18 vuotiaan on ilmoitettava huoltajan sähköpostiosoite. Huoltaja vastaa sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta.

Valmennustunnit pidetään Sarkolan tenniskeskuksessa (Tervalepäntie 3, 45100 Kouvola) sekä mahdollisesti Kuusankosken tennishallissa (Hiekkamäentie 21, 45700 Kuusankoski)

Sisävalmennuskausi on 19.8.2019–23.5.2020.  Ilmoittautumalla Kouvolan Tennisseuran juniorivalmennukseen pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden tuntien jatkuessa samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta.

Juhlapyhät

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulutaukoa (24.12–1.1) ja talvilomaa (24.2.-1.3.2020).

Laskutus

Valmennuksen laskut tulevat sähköpostitse kunkin valmennusjakson (n. 1kk) päätyttyä.  Halutessaan voi myös suorittaa kerralla koko syys-/kevätkauden maksut. Laskutuksissa liittyvissä kysymyksissä ota yhteys Susanna Romanaiseen:  kots.laskutus@gmail.com tai 040 1593779.

Vakuutus

Valmennusmaksu ei sisällä vakuutusta.

Jäsenyys

Valmennusryhmissä oleminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenlomakkeen voi täyttää osoitteessa www.kots.fi

Poissaolot

Poissaoloista tulee ilmoittaa aina etukäteen ryhmän valmentajalle, vain etukäteen ilmoitetut poissaolot voi korvata toisen ryhmän tunneilla, tai kauden päätteeksi järjestettävällä hyvitysviikolla.  Yhtämittainen, yli 3 viikkoa kestävä poissaolo huomioidaan laskutuksessa lääkärintodistusta vastaan. Ajoissa tukäteen ilmoitettu kuukauden mittainen poissaolo on mahdollinen.Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida.

Kilpavalmennuksen runsaat poissaolot

Poissaolot ja tunneilta myöhästyminen saattavat aiheuttaa kilparyhmästä putoamisen takaisin harrasteryhmään. Kilpavalmennus vaatii sitoutumista tavoitteelliseen harjoitteluun.

Irtisanominen

Irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Ilmoitus valmennuspäällikkö Pekka Salmiselle, puh. 0500 918438