Valmennusehdot

Yleistä

Tämän sivun alalaidassa on tennisvalmennus- ja kilpavalmennussopimukset. Tällä sivulla esitellään tennisvalmennussopimus. Huomaathan että kilpavalmennussopimus on laajempi kokonaisuus. 

Valmennusehdot

Jokainen ilmoittautunut tarkastaa harjoitusaikansa sivuilta www.kots.fi

Valmennettavalla tulee olla sähköpostiosoite. Alle 18 vuotiaan on ilmoitettava huoltajan sähköpostiosoite.

Valmennustunnit pidetään Sarkolan tenniskeskuksessa (Osoite Tervalepäntie 3, 45100 Kouvola)

Sisävalmennuskausi on 20.8.2018–24.5.2019.  Ilmoittautumalla Kouvolan Tennisseuran juniorivalmennukseen pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden tuntien jatkuessa samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta.

Juhlapyhät ja lomat

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta koulujen syyslomaa (22.-26.10.), joulutaukoa (24.12–1.1) sekä talvilomaa (25.2.-1.3.).

Laskutus

Valmennuksen laskut tulevat sähköpostitse kunkin valmennusjakson (n.1 kk) jälkeen. Halutessaan voi myös suorittaa kerralla koko syys-/kevätkauden maksut. Laskutuksissa liittyvissä kysymyksissä ota yhteys Jaana Heinoseen: jaanahheinonen@hotmail.com tai 040-5912978.

Vakuutus

Valmennusmaksuun ei sisälly vakuutusta.

Jäsenyys

Valmennusryhmissä oleminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenlomakkeen voi täyttää täällä.

Poissaolot

Poissaoloista tulee ilmoittaa aina etukäteen ryhmän valmentajalle, vain etukäteen ilmoitetut poissaolot voi korvata toisen ryhmän tunneilla. Yhtämittainen, yli 3 viikkoa kestävä poissaolo huomioidaan laskutuksessa lääkärintodistusta vastaan. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida.

Lisätunnit

Valmennussopimus on sitova tuntien osalta. Jos valmennettava haluaa lisätunteja, on lisätunnin hinta 15€/treenikerta

Vanhempien paikallaolo

Valmennusrauhan säilymisen, sekä valmennettavan keskittymisen vuoksi ei vanhempien valmennuksen seuraaminen hallilla ole suotavaa.

Irtisanominen

Irtisanominen tulee tehdä sähköpostilla: tennis@kots.fi

Irtisanomisaika on 1 kk.