Valmennusehdot

 

Yleistä

Valmennettavalla tulee olla sähköpostiosoite. Alle 18-vuotiaan on ilmoitettava huoltajan sähköpostiosoite. Huoltaja vastaa sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta.

Valmennustunnit pidetään Sarkolan tenniskeskuksessa (Tervalepäntie 3, 45100 Kouvola).

Sisävalmennuskausi on 31.8.2020–23.5.2021.  Ilmoittautumalla Kouvolan Tennisseuran juniorivalmennukseen pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden. Tunnit jatkuvat samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta.

Juhlapyhät

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulutaukoa (24.12–1.1) ja koulujen talvilomaa (22.2.-28.2.2020).

Laskutus

Valmennusmaksut laskutetaan sähköpostitse kunkin valmennusjakson (n. 1kk) päätyttyä.
Laskutusasiat: Susanna Romanainen,  kots.laskutus@gmail.com.

Vakuutus

Valmennusmaksu ei sisällä vakuutusta; pelaajat harjoittelevat omalla vastuulla.

Jäsenyys

Valmennusryhmissä oleminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenlomakkeen voi täyttää osoitteessa www.kots.fi

Poissaolot

Poissaoloista tulee ilmoittaa aina etukäteen ryhmän valmentajalle, vain etukäteen ilmoitetut poissaolot voi korvata toisen ryhmän tunneilla, tai kauden päätteeksi järjestettävällä hyvitysviikolla. Yhtämittainen, yli 3 viikkoa kestävä poissaolo huomioidaan laskutuksessa lääkärintodistusta vastaan. Ajoissa tukäteen ilmoitettu kuukauden mittainen poissaolo on mahdollinen.Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida.

Kilpavalmennuksen runsaat poissaolot

Poissaolot ja tunneilta myöhästyminen saattavat aiheuttaa kilparyhmästä putoamisen takaisin harrasteryhmään. Kilpavalmennus vaatii sitoutumista tavoitteelliseen harjoitteluun.

Irtisanominen

Irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Ilmoitus valmennuspäällikkö Pekka Salmiselle, puh. 0500 918 438.