Valmennus

 

Tennisvalmennus

 

Kouvolan tennisseura järjestää monipuolista ja laadukasta tennisopetusta kaikille lajista kiinnostuneille. Lapsille on viikottainen tenniskoulu, jossa opetellaan tenniksen alkeet hauskasti leikkien ja pienten kisailujen avulla, sekä opetellaan olemaan ryhmässä pelaamista unohtamatta.

Tennistaitojen karttuessa voi siirtyä valmennusryhmään, joissa valmennus tapahtuu enintään neljän hengen porukassa. Valmentajana toimii Kouvolan Tennisseuran valmentaja Pekka Salminen.

Aikuisten tenniskursseilla pääsee helpommin lajin pariin, kun oikeat tekniikat opetellaan asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Kurssin jälkeen on mahdollista siirtyä seuran valmennusryhmiin. Ryhmiä on kaiken ikäisille, miehille ja naisille.

Jos sinulla on kysyttävää valmennusasioista tai haluaisit mukaan kurssille tai valmennusryhmiin, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse kots.tennis@gmail.com.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa koko eliniän kestävää harrastusta! 
Lämpimästi tervetuloa mukaan!