Tapahtumat

Salinin Pena vastaanottamassa Salmisen Pekan syöttöä Kinkkukisojen finaaliottelussa.

Seuran legendaariset Kinkkukisat 7.12.2019

 

Lauantaiaamuna alkoi tennishallille kokoontua innokasta peliporukkaa. Kaikilla oli ajatus palkinnossa, 35€ lahjakortissa, tuossa Kinkkukisojen pääpalkinnossa.

Mutkia matkaan toi Salmisen Pekka: puheenjohtajaa ohjatakseen, hän päätti että pelaajat jaetaan 4 eri taitoluokkaan 2 sijasta.Tällä tavalla pelipareista saataisiin tasaisemmat; puheenjohtaja päätti pysyä hiljaa ja hyväksyä päävalmentajan ehdotuksen.

Pelipareja oli ilmaantunut 6 kappaletta (suomeksi = 12 pelaajaa). Ensin pelattiin alkuerä, jossa jokainen pari kohtasi toisensa. Pelitapana oli, että jokainen syötti kerran ja voitetut syötöt määräsivät pisteet (No ad).

Alkupelien jälkeen eniten pisteitä saanut pari kohtasi neljänneksi tulleen parin. Jaetulla 2 sijalla parit ottivat yhteen, tai miten sitä nyt voisi kuvailla, teurastus (kirjoittanut, eli puheenjohtaja, hävisi parinsa kanssa. Parin, Janne Jääskeläisen puolesta täytyy mainita, elämänsä toiset nelurit viikko sitten pikkujouluissa pelattujen pelien jälkeen, APLODIT !!!)

Finaalissa toisiaan mittelöivät Pekka & Martti vastaan Pena & Make. Tasaista kuin mikä, mutta Tie break ratkaisi: Pekka ja Martti voittivat Kinkkukisat. Onnittelut voittajille!!!

 

Pelit sikseen: Että tällaiset tapahtumat edes onnistuisivat, tarvitaan talkooporukkaa. Keneen henkilöityvät Kouvolan Tennisseuran kaikki tapahtumat, elleivät keittiön sydämeen, Maikkiin. Taas kerran hän oli loihtinut uskomattomat tarjoiltavat Ainon avustuksella (minä vaan ostin suoraan kaupasta, lol). Hänen ansiostaan myös sunnuntaina pelaavat seuran jäsenet (sarjapelit) saavat ravittua itsensä, samoin vierailevat joukkueet. Kiitos Maikki, olet aivan paras.

 

Ai niin: tulevaa odotellessa!!!! Tänään päätettiin myös, että ennen Pääsiäistä pidetään vastaava seuran turnaus, nimellä Lammaskisat, pässit saavat osallistua...

 

Mari, pj

Joulujuhlissa palkittuja, osa palkituista ei päässyt paikalle.
Onnittelut kaikille!

Seuran Joulujuhla ja palkitsemistilaisuus 29.11.2019

 

Perjantaina 29.11. vietettiin seuran perinteistä joulujuhlaa tennishallilla. Joulumuori Maikki oli taikonut upeat tarjottavat apunaan tontut Jaana, Aino ja Mari.

Joulupuuron jälkeen oli vuorossa palkita vuoden aikana ansioituneet seuran kilpapelaajat ja juniorit. Tässä lista upeista pelaajista:

Vuoden naispelaaja Maisa Knuutila

Vuoden miespelaaja Ville Salminen

Vuoden tyttöjuniori Natalie Jakowleff

Poikajuniori/vuoden juniori Valtteri Väre

Kehittynein/Lindin malja Lenni Kiiski

Nousija Joona Ahvenainen

Kilpailija Elias Suikkanen

JGP Pelaaja Elias Suikkanen

Tsemppari Elsa Knuutila

Harjoittelijat Martta Kangaskolkka, Vilho Viljakainen ja Samuel Suikkanen

Mini/Midi pelaaja Isabella Nousiainen

Seniori Pekka Salminen

 

Pelaajien lisäksi palkittiin Suomen Tennisliiton pronssisella ansiomerkillä Marko Ripatti. Jaana Heinonen palkittiin Suomen Tennisliiton pronssisella tennispallolla.

Jaana oli jo aiemmin kesällä Hangossa palkittu Suomen Tennisliiton pronssisella ansiomerkillä. Seuran entinen puheenjohtaja Tommi Heinonen myös palkittiin Hangossa vastaavalla Suomen Tennisliiton pronssisella ansiomerkillä. Onnittelut ja kiitokset jälkikäteen pariskunnalle kaikesta siitä työstä, mitä he seuran ja Suomen tenniksen eteen ovat vuosien varrella tehneet.

Vakavemmista aiheista eteenpäin. Palkintojen jälkeen tuli Joulupukki suoraan Napapiiriltä ilahduttamaan juhlien pientä väkeä. Jokaiselle oli oma lahjapussukka, jonka sisällön Korvatunturin tontut olivat tarkalla pieteetillä valikoineet. Isabella toimi uskaliaasti Joulupukin apurina, ja kaikki olivat tyytyväisiä lahjoihinsa.

Pienokaisten jo poistuttua alkoi tiukka tenniskisa. Isabella oli toiminut onnettarena, ja jakanut parit aivan liian tasaväkisiin joukkueisiin: uusintaotteluita uusintojen perään joka puolella !!! Kolme kertaa sama vastustaja: eikö tämä ikinä lopu???

No, loppuihan se, ja Jaana ja Janne voittivat kisan. Erikoismaininta voittaja Janne Jääskeläiselle: tämä oli hänen elämänsä ensimmäinen kerta pelata neluria. Oppi oli kuulemma otettu junnuna kun oli katsellut nelinpeliä pikku naperona Eurosportilta. (Miksi nuo taidot ei tartu minuun, kun katson telkkarista tennistä??? Toim. huom.)

Erittäin lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille ja järjestelyissä avustaneille! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.

 

Mari, pj

Reippaan työnteon jälkeen maistui "muonitusmestari" Maikin runsas ja herkullinen tarjoilu.

SYYSTALKOOT KOSKENRANNASSA 9.11.2019

 

Suurkiitos talkooporukalle Koskenrannassa. Yhteistyöllä saimme rivakasti kentät ja ulkoalueet laitettua talviteloille. Sääkin suosi meitä, edellispäivän lumet olivat sulaneet pois. Sade loisti poissaolollaan ja kaikilla oli hyvä ja iloinen fiilis. On kunnia olla tällaisen jäsenistön puheenjohtajana ja uskon, että tulevatkin talkooprojektit saamme kunnialla hoidettua läpi.

Lämmin kiitos.

Mari Lajunen, pj