Koskenrannan kentät

Plus-merkistä (+) pääset varaamaan tennisvuoron.
Kalenterin valinta varausta tehdessä.

Pelaamaan kesäksi massakentille

 

Koskenrannan massoilla pääsee pelaamaan kausimaksulla: 70€ aikuiset ja 35€ juniorit alle 18v.

Toimi näin: Maksa 70€ (tai juniorit 35€) tilille Kouvolan Tennisseura ry FI83 5750 0120 0336 27 (Kouvolan seudun osuuspankki).Viestiin pelaajan/pelaajien nimi. 

Avec-maksu on 70€. Maksulla saat tuoda vierailevia tähtiä kentälle.

SÄÄNNÖT:

Kaikkia kolmea kenttää voi varata etukäteen kaikkina peliaikoina. Varaus suoritetaan klubin varauskirjaan Koskenrannassa henkilökohtaisesti. Yksi henkilö voi varata yhden tunnin kerrallaan eli kahta varausta ei saa olla voimassa samaan aikaan.

Vierasvientioikeus on mahdollisuus lunastaa 70 eurolla. Eli jos haluat käydä pelaamassa pelaajan kanssa, jolla ei ole pelioikeutta, voit maksaa oman kausimaksun (70€) päälle avec-maksun (70€). Mainitse tästä maksun viestissä.

Tiistaisin on kaikille avoin perinteinen nelinpeli-ilta klo 16.30 alkaen, johon kaikki maksaneet voivat osallistua.

Huomio myös muut pelisäännöt, kuten kenttien kastelu, lanaus ja sateella pelaamisen lopettaminen. Tutustu tarkemmin sääntöihin, jotka löytyvät kentän ilmoitustaululta.

Kausipelimaksun maksaneiden pelaajien nimilista löytyy myös Koskenrannan ilmoitustaululta. Soita tai laita viestiä maksun jälkeen Jaana Heinoselle  040 5912978 tai tennis@kots.fi.

Sähköinen varauskalenteri

Tarvitset Googlen Gmail-tilin käyttääksesi Koskenrannan sähköisiä varauskalentereita. Gmail-tilin voit luoda täällä, jos sinulla ei ole tiliä valmiina.

Lähetä Gmail-tililtäsi pyyntö lisätä tilisi Koskenrannan sähköiseen varausjärjestelmään osoitteeseen koskenrantatennis1@gmail.com. Saat muutaman päivän sisällä paluupostissa oikeuden käyttää sähköistä kalenteria.

Varausoikeuden saamisen jälkeen voit tehdä varauksia kullekin kentälle kentän kalenterin oikeasta alalaidasta löytyvästä plus-merkistä (+).

Muista merkitä varaus oikeaan kalenteriin ollessasi Gmail-kalenterissasi.