Koskenranta

Kouvolan Tennisseura hallinnoi Kouvolan kaupungin omistamia Koskenrannan tenniskenttiä. Kentät ovat massakenttiä, jotka vaativat tarkkaa hoitoa ja huolenpitoa. Kesäaikana kentistä huolehtii Kouvolan kaupungin palveluksessa oleva kentänhoitaja.

Pukuhuoneet ovat alueella sijaitsevassa, liki 100-vuotta vanhassa, Museoviraston suojelemassa tennispaviljongissa. Rakennuksen omistaa Kouvolan Tennisseura. Koskenrannan tennispaviljonki on Kymiyhtiön hoviarkkitehdin Bertel Liljequistin piirtämä, ja se on valmistunut vuonna 1927.

Tennispaviljongin tiilikatto uusittiin Museoviraston valvonnassa vuonna 2020. Toteutuksen hoiti paikallinen urakoitsija Rakennus-Metsäkaari Oy. Paviljongin huonokuntoiset kattokoristeet, niin sanotut palmetit, uusittiin alkuperäisten mallien mukaan ja tehtiin lehtikuusesta. Palmetit toteutti Kymin Nikkarit; isot kiitokset Juhani Haapalalle ja Timo Ilvoselle. Koristeen nimi palmetti tarkoittaa palmunlehteä muistuttavaa, viuhkamaista koristetta. Kysymyksessä on todella vanha koristeaihe, jota on käytetty muinaisen Egyptin, antiikin Kreikan ja Rooman keskiajan taiteessa. 

Koskenrannan alueen, kenttien ja paviljongin, viemäröinti uusittiin vuosina 2019-2020. Kentillä ja paviljongissa on niin sanottu kesävesi.