Kilpailut

Elle Parikka vasemmalla ja Aada Inna oikealla, sunnuntain nelinpeli.

Tennisliigaa 30.11.-1.12.2019

 

Viikonloppuna pelattiin naisten I-divisioonaa Kouvolassa. Lauantaina kaksinpeleissä voitot menivät Lahden verkkopalloseuralle ja nelinpelin voitto Kouvolaan.  

Bea Kallio LVS vei erät selvin lukemin 6-2 ja 6-3 Maisa Knuutilaa vastaan. Bean peli oli varmaa ja hän kertoi otteluiden jälkeen olleensa tyytyväinen peleihin. Pieni pelitauko ei näkynyt kaksinpelissä lainkaan. Aada Inna (KoTS) ja Heta Nuutinen (LVS) pelasivat kolme erää. Ensimmäinen erä Aadalle, ja sen jälkeen Heta otti ohjat pelin kulkuun. Nelinpelissä Maisa ja Aada esittivät rentoa, taitavaa ja hyvää yhteispeliä voittaen lukemin 6-4, 6-3.

 

Sunnuntaina kotijoukkue otti vastaan Lahden Tennisseuran. Maisa Knuutila aloitti vahvasti Kia Rinnettä vastaan vieden ensimmäisen erän 6-1.  Kia, joka oli äskettäin palannut Lontoosta kotiseudulle heräsi pelaamaan ja vei lopulta ottelun tiukasti 1-6, 6-3 ja 11-9. Toisessa otteluparissa Aada Inna pelasi hyvällä sykkeellä voittaen 6-2 ja 6-1 Iina Rinteen. 

 

Nelinpeli oli tiukka ja tasainen. Rinteen sisarukset antoivat kovan vastuksen, mutta Aadan ja Ellen tasaisuus, hyvät syötöt ja pelivarmuus verkolla ratkaisivat voiton. Pisteet Kouvolaan sunnuntain peleistä 2-1.