Kauden 2017 Kouvolalaiset menestyjät tenniksen SM-kisoissa

16.12.2017

Seuralle yhteensä 11 SM-mitalia kauden 2017 aikana. 

Kouvolan tennisseuran pitkäjänteinen juniorityö, kiitos päävalmentaja Ville-Heikki Talvenmaalle, ja junioreiden oma kova työ on alkanut kantaa hedelmää. Pitkän tauon jälkeen myös juniorit ovat päässeet maistamaan SM-tason menestystä. Jussi Salmion SM-pronssi 18-vuotiaiden kaksin- ja nelinpelissä oli eritysen kova temppu.

Senioripuolen menestys on ollut vuosien varrella tasaisempaa ja sama poljento on jatkunut myös 2017. Kokonaisuutena voi todeta että seuran missio "Tennistä kaiken ikäisille" näkyy hyvin menestyneiden ikähaarukassa.

Sisäkauden SM-kilpailut

Maisa Knuutila sai pronssia 16-v sekanelin-pelissä yhdessä Lucas Ristolan kanssa. Valtteri Väre sai myös pronssia14-v sekanelinpelissä yhdessä Aada Innan kanssa.
Pekka Salminen voitti SM-kultaa M50-sarjan nelinpelissä yhdessä Jussi Horttanaisen kanssa. Sami Rajala sai hopeaa M65-sarjan nelinpelissä yhdessä  Tuomo Lahtisen kanssa. Tommi Heinonen sai pronssia M55-nelinpelissä yhdessä Harri Hartikan kanssa.

Ulkokauden SM-kilpailut

Ulkokauden SM-kilpailuissa Jussi Salmio sai pronssia 18-v sarjan kaksinpelissä ja nelinpelissä yhdessä Oscar Strandbackan kanssa. 
Pekka Salminen voitti SM-kultaa M50-sarjan nelinpelissä yhdessä Jussi Horttanaisen kanssa ja Sami Rajala sai pronssia M65-sarjan nelinpelissä yhdessä Tuomo Lahtisen kanssa. Pekka Salminen voitti SM-pronssia joukkuekilpailuissa.